Cele mai populare categorii de servicii funerare

categorii-de-inmormantari

Categorii de inmormantari

Sunt multe categorii si tipuri de servicii funerare, printre care putem enumera, funerariile traditionale, inmormantarile sau incinerarile directe. De asemenea exista si metode traditionale dar aplicabile pentru anumite regiuni, precum inmormantarile pe mare sau cele ecologice.  Tinand cont de acest principiu este esential de stiut ca ceea ce este important pentru tine si pentru familia ta poate sa nu fie porivit pentru altii, fiecare suntem diferiti in felul nostru. In trecut, perioada de vizitare inainte  de inmormantare era stabilita in cadrul propriei locuinte. Astazi, persoana neinsufletita trebuie transportata conform legii la capela. O companie de servicii funerare foloseste dricul pentru acest serviciu si poate pune la dispozitia familiei un autoturism sau mai multe pentru transport. Pe langa serviciile de transport, un eveniment funerar mai poate include inmormantarea propriu-zisa sau incinerarea, toaletarea decedatului, acte necesare, cruce din lemn sau marmura cat si anumite produse alimentare.

Avantajul in alegerea unei inmormantari clasice si traditionale este ca aceasta este usor de aranjat, urmeaza un model cu care majoritatea oamenilor sunt familiarizati. Totusi, exista o serie de firme de servicii funerare profesioniste in special in sectorul 6 din Bucuresti, care pot oferi datorita experientei toate tipurile de servicii. O inmormantare clasica poate face multe dintre alegerile tale mult mai usoare, deoarece , in acest caz exista diferite stagii cu un tipar bine determinat. Totusi, trebuie luat in considerare ca o inmormantare clasica este poate cea mai scumpa categorie de inmormantare.

servicii-funerare-si-loc-de-veci-gratuit

Servicii funerare si loc de veci gratuit

Inmormantarea sau incinerarea directa releva faptul ca aceasta are loc la putin timp dupa ce decesul a avut loc si in general nu necesita pregatiri de anvergura iar costurile pot fi mai scazute, in special in cazul unei incinerari. O perioada de vizitare nu mai exista in aceasta situatie iar preturile companiei de pompe funebre poate include, servicii de transport, costul sicriului, obtinerea actelor si a certificatelor necesare. Costul unei inmormantari mai poate acapara si pretul locului de veci, care poate costa de la cateva sute de lei pana la mii de lei in functie de cimitir si zona. Avantajul pe care locuitorii Municipiului Bucuresti in poseda din acest punct de vedere, este ca beneficiem de un loc de veci gratuit, oferit de Administratia Cimitirelor si Crematoriilor Umane. Aceasta informatie a fost adusa la cunostiinta clientilor sai de catre firma de pompe funebre Beelsamen . Acestia au venit in ajutorul multor familii indurerare si au obtinut in numele lor un loc de veci gratuit pentru membrul decedat al familiei lor.

Serviciile funerare sunt impartite in diferite asa numite pachete funerare iar fiecare companie de pompe funebre prezinta aproximativ 15 sau 20 de astfel de pachete la diferite preturi. Acesta cuprind in cele mai multe dintre cazuri toate cerintele si necesitatile unui astfel de eveniment neplacut. Costurile  unei inmormantari difera in functie de calitatea sicriului care in cele mai multe cazuri face cea mai mare diferenta de pret, de transportul oferit si de distanta acetuia, cat si de tipul de pachete alimentare pe care familia le alege. In rest, serviciile de obtinere a certificatului de deces presupune acelasi tip de munca pentru firma respectiva, toaletare, imbalsamarea ramane in principiu la aceleasi costuri.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s