Cum sa incepi sa vinzi mancare gatita in magazine

mancare gatitaMulti proprietari de afaceri mici vor sa isi vinda produsele alimentare in magazinele de vanzare cu amanuntul. Cu mancare de calitate, cu licentele, permisele, aprobarile corespunzatoare si cu o campanie de management eficienta, stabilirea de contracte si intelegeri cu magazine de vanzare cu amanuntul poate fi extrem de usor. Lucrurile esentiale de care vei avea nevoie sunt licente si autorizatii pentru producerea si distribuirea de mancare, materiale si produse pentru marketing, lista de preturi pentru produse angro.

Cel mai important si poate una dintre cele mai dificile lucruri de realizat in Romania este obtinerea permiselor necesare pentru desfasurarea activitatii. Asigurati-va ca ati dobandit fiecare act necesar, ca nu ati omis nimic sau ca acestea nu sunt pe cale de expirare. Eventual consultati si un avocat sau un contabil specializat in acest acest domeniu pentru a va oferi toate detaliile si informatiile necesare. Fara o licenta corespunzatoare nu vei fi capabil sa fii un furnizor ce poate oferi servicii de comanda mancare, chiar si de a stabili relatii cu comerciantii cu amanuntul. Vei avea nevoie de o dovada ca esti licentiat sau ca mancarea este facuta intr-o instalatie autorizata.

Unul dintre cei mai importanti pasi este de a realiza o lista cu magazinele ce vand cu amanuntul din zona ta care se aliniaza cu categoria de mancare pe care vrei sa o vinzi. Spre exemplu daca vindeti produse organice, lista dvs. va trebui sa cuprinda magazinele organice. Lista trebuie sa contina detalii de contact ale managerului magazinului sau al proprietarului .

comanda mancareUn alt aspect esential il reprezinta dezvoltarea unei liste de preturi angro. Acest lucru este esential inainte de a contacta proprietarii magazinelor respective. Acestia vor fi interesati de oferta pe care o primesc si de avantajele acesteia. Puteti adauga eventual o serie de reduceri sau de oferte in lista de pret. Aplicati aceste principii pentru fiecare dintre produsele voastre iar daca doriti sa faceti oferta mai atractiva puteti sa apelati la brosuri sau la fisiere electronice cu un design atractiv.

Sunati, trimite-ti email-uri sau vizitati fiecare magazin tinta si cereti sa discutati cu managerul localului. Este important sa faceti o programare inainte de toate, astfel acesta va lasa de-o parte toate celelalte activitati si o sa va ofere un timp dedicat programului dvs. Aduceti probe alimentare, materiale de marketing precum carti de vizita sau copii ale listelor de preturi si ale ofertelor si fiti pregatiti sa comunicati de ce mancarea voastra este potrivita magazinului respectiv si al gamei de produse pe care le ofera. Brandul este de asemenea important. Cu cat acesta este mai cunoscut cu atat sansele cresc in stabilirea unui contract pentru a va oferi posibilitatea de livrare mancare catre respectivul magazin sau catre altele asemanatoare.

Nu in ultimul rand, atat pentru puterea braundului dar si pentru un venit extra puteti elabora un website de prezentare de comenzi online dedicat atat persoanelor fizice cat si companiilor. Daca spre exemplu veti realiza si pizza, acestia vor putea comanda pizza direct de pe site-ul dvs., fiind mult mai practic, eliminand timpul pierdut telefonic si alte eventuale neintelegeri. Asigurati-va ca sunteti capabili sa produceti numarul de produse cerute, sa oferiti un timp propt de livrare si poate cel mai important aspect sa pastrati si sa imbunatatiti in timp calitatea mancarii oferite.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s