Cum sa strangi bani pentru o inmormantare

1028DEPUTYFUNERAL5mh

Strangerea de banii pentru o inmormantare sau apelarea la o firma de servicii funerare.

Strangerea de bani pentru o inmormantare poate fi un eveniment foarte dificil. Cu toate acestea, numeroase resurse pot fi disponibile pentru a ajuta la acoperirea cheltuielilor, inclusiv donatii de caritate si plati din partea organizatiilor guvernamentale. Familiile indurerate de pierderea unei persoane dragi pot apela la o ruda sau la un prieten pentru a se documenta in detaliu legat de strangerea acestor fonduri. O persoana care nu este devastata de aceasta pierdere poate aborda mai productiv acesta situatie, poate avea o gandire mult mai limpede si poate lua deciziile corespunzatoare.

Un inceput il poate reprezenta verificarea politei de asigurare al decedatului. Documentele unei asigurari de viata pot cuprinde si alocarea unei sume de bani pentru un astfel de eveniment. Se poate consulta compania de asigurari pentru informatii suplimentare in acest sens si se pot cere detalii legat de politica pe care acestia o abordeaza privind inmormantarile. Trebuiesc verificate toate documentele care sunt la dispozitie, o eventuala inmormantare pre-platita fara ca rudele sa stie va poate salva de multe cheltuieli. De asemenea puteti contacta serviciile de asistenta sociala din judetul dvs. cu privire la strangerea de fonduri pentru o inmormantare, acestia va pot indruma si va pot oferi in baza certificatului de deces o serie de beneficii pentru reducerea cheltuielilor de inmormantare. Pentru capitala aveti la dispozitie companii de servicii funerare Bucuresti care va pot oferi o consultanta elaborata. O astfel de firma va poate furniza informatia conform careia fiecare locuitor al municipiului Bucuresti are dreptul la un loc de veci gratuit, oferit de Administratia Cimitirelor si Crematoriilor Umane iar o firma de pompe funebre va poate ghida catre aceasta obtinere.

Nu in ultimul rand, pensionarii beneficiaza de peste 2000 de lei ajutor de la statul roman pentru inmormantare, aceasta suma poate fi dedusa de firma de servicii funerare, acestia va ofera unul dintre serviciile pe care le presteaza in mod gratuit, deducandu-si ulterior banii de la statul roman. O alta variant poate duce la contactul bisericiilor si cimitirelor din zona dvs., acestia va pot furniza un ajutor de inmormantare daca le explicati situatia. Cu siguranta vor exista biserii si organizatii religioase care vor ajuta cu placere familia pentru inmormantare. De asemenea verificati istoricul persoanei decedate si aflati in ce domeniu a lucrat. Anumiti angajati ai armatei si al altor departamente pot beneficia de o inmormantare gratuita sau de costuri reduse. Daca veti alege variata de incinerare pentru persoana apropiata atunci cu siguranta pretul total va scadea considerabil iar cu un ajutor din partea rudelor si al apropiatiilor puteti trece peste acest eveniment neplacut din viata dvs.

Save

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s