Cum poti avea un restaurant de succes in Bucuresti

Restaurant Bucuresti

Restaurant Bucuresti

Poate unul dintre cele mai importante aspecte atunci cand deschizi un restaurant sau o cafenea il reprezinta locul in care iti vei desfasura activitatea, iar aici ne putem referi la tara, oras si mai exact la cartierul, sectorul de lucru. Din experienta si sondajele efectuate un restaurant de cartier poate uneori sa functioneze mult mai eficient decat unul aflat in centrul orasului. Acest lucru depinde si de politica pe care o imbratisati, de tipul restaurantului, bucataria pe care o afisati, diversitatea meniului, organziare de evenimente dar nu in ultimul rand preturile pe care le oferiti clientilor. Poate unul dintre cei mai importanti pasi, il consituie promovarea, care poate fi facuta in diferite moduri: un site web, bine structurat folosind fie o platforma gratuita precum WordPress sau apelarea la anumite firme specializate care va poate face contra cost un site stabil si eficient. In aceasta categorie va trebuie sa fiti precauti,  sa mergeti pe recomandari, exista foarte putine companii stabile si eficienta in aceasta activitate in piata romaneasca. O alta promovarea poate fi cea prin flayere,fluturasi si reclame, campanie care poate fi suficient de costisitoare in functie de

site web restaurant

site web restaurant

abordarea pe care o alegeti dar achizitionarea a cateva sute de flayere si impartite in jurul restaurantului ( caselor, blocurilor, intersectilor circulate din apropiere ) poate fi o eficienta metoda de a promova brandul. Meniul pe care il afisati clientilor si serviciile prestate constituie poate cel mai important mod de a promova orice afacerea, deoarece calitate serviciilor si satisfactia clientilor consituie cel mai eficient mod de a te promova. Trebuie sa va hotarati asupra bucatariei pe care o veti furniza publicului: vorbim despre o bucatarie internationala, Italiana, Romanesca, Greceasca, oricare ar fi ea trebuie sa fie una autentica. In ultimul timp din ce mai multi oameni sunt interesati de mancarea ECO, gatita si preparata de un bucatar dupa retete traditionale ca la mama acasa. Poate ar trebui sa va ganditi si aceasta varianta. Cand discutam despre dezvolarea unui restaurant Bucuresti, e bine cunoasteti ca sunt foarte multe, poate prea multe iar o mare majoritate au o traditie in spate unele de peste 100 de ani care au un nume atat pe plan national cat si international. Deci va fi foarte greu sa ne batem in aceasta piata atat de aglomerata cu acesti giganti din industrie care au ceva care nu se poate capata decat cu multa munca si timp: traditia. Tot ce trebuie sa faceti este sa le urmariti activitatea de aproape, chiar daca exista traditie la mijloc un restaurant trebuie intretinut, trebuie tinut pe linia de plutire iar abordarile lor, modul in care isi gestioneaza diferite activitati trebuie sa le observati si sa le notati. O astfel de procedura trebuie facuta cu principali competitori din zona in care va aflati, observati cum procedeaza, cum privesc lucrurile si ce ofera iar voi tot ce trebuie sa faceti este sa oferiti poate acelasi lucru dar putin mai mult sau poate odata cu ideile lor vor veni si la voi unele noi mult mai eficiente. Ar trebui sa va axati si pe organizare evenimente in politica voastra dar atentie nu incepti cu multe deoadata. Am observat aceasta greseala la foarte multe restaurante care incearca sa acapereze mai multe domenii de activitate imediat. Problema este ca nu poti sa fii atat de eficient daca esti impartit in 10 directii, de aceea daca va trece prin gand serviciile de catering mai asteptati putin pana lucrati la brand, pana cand usor dar sigur mesele incep sa fie ocupate iar clientii sa calce pragul restaurantului, apoi poate sa vina si dezvoltarea altor planuri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

WordPress.com Logo

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

Comentezi folosind contul tău Twitter. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

Comentezi folosind contul tău Facebook. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

Comentezi folosind contul tău Google+. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s