Control si servicii oftalmologice in Bucuresti

Oftalmologie Bucuresti

Oftalmologie Bucuresti

Poate ca sunteti in cautarea unui cabinet de oftalmologie pentru consultatii, tratament sau alte problemele oculare si nu numai iar daca intr-adevar asta cautati ati ajuns in locul potrivit pentru aflarea unor idei generale privind subiectul in discutie. Spitale de stat in aceasta categorie sunt putine capabile dar exista un loc de unde am observat ca vin foarte multe pareri pozitive iar acesta este Spitalul Nicolaie Malaxa din Bucuresti care conduce detasat atat din punct de vedere al aparaturii folosite modernizata nu de mult si care reprezinta cea mai evoluata tehnologie dintr-un spital de stat din Bucuresti dar nici calitatea servicilor medicale nu lasa de dorit dat fiind experienta medicilor si asistentelor din sectia de oftalmologie.

Spitalul privat de oftalmologie Europeeye se lauda cu o suprafata foarte mare de teren si multi bani investiti, datand de pe vremea lui Emil Boc ( 2011 ) si ofera servicii de diagnosticare, chirurgie si tratament oftalmologic. Aparatura folosita in acest spital, dimensiunea, cadrele medicale si numarul de pacienti tratati intr-un an, ii confera titlul de cel mai mare spital de oftalmologie din sud estul Europei. Dar acest spital are si feedback-uri negative, chiar daca este amenajat corespunzator iar aparatura este foarte performanta calitatea generala a serviciilor lasa de dorit, dat fiind timpul indelungat de asteptare, politica, lipsa de respect a cadrului medical si anumiti doctori care nu pun pe primul loc pacientul si nevoile sale asa cum ar trebui mai ales cand in discutie este  un spital privat.

optica medicala Bucuresti

optica medicala Bucuresti

In functie de necesitatea pe care o aveti puteti consulta si un cabinet de optica medicala deoarece majoritatea ofera diagnosticuri precise, servicii bune dar si tratamente sau accesorii oftalmologice precum ochelari, rame sau lentile. Partea pozitiva la aceste cabinete de optica il constituie faptul ca majoritea sunt dotate cu doctor oftalmolog iar politica pe care multe cabinete de optica o imbratiseaza este de a furnzia anumite servicii gratuit. Stati linistiti nu toti se uita urat daca nu lasati nimic, scopul este de a promova anumite servicii si produse. Spitalul Universitar are de asemenea o echipa foarte bine pregatita dar costurile neoficiale pentru o consultatie, servicii sau un tratament se ridica de multe ori la majoritatea spitalelor de stat peste pretul cerut de o instituie privata.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s